Welkom bij Finterio!

Finterio is importeur van deur- en raambeslagmeubelbeslagschuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting. Wij richten ons specifiek naar de vakhandel en bieden ondersteuning aan de architect en de aannemer.

Ons bedrijf is gevestigd in Wevelgem en vertegenwoordigt diverse Europese topmerken. Finterio biedt ook een eigen huismerk in inoxbeslag. We dragen ons breed productassortiment hoog in het vaandel.

Finterio brengt innovatie in uw interieur!

Contacteer Finterio

Finterio - Allround Interior Fittings
Vliegveld 45
B-8560 Wevelgem

info@finterio.com
www.finterio.com

T +32 (0)56 370 335
F +32 (0)56 371 249

Innovatie voor elk interieur

Het aanbod van Finterio is ingedeeld in verschillende productgroepen: deur- en raambeslagmeubelbeslagschuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting. We beschikken over een ruime voorraad in ons magazijn, waardoor we onze klanten snel kunnen leveren. Met de internationale topmerken die we verdelen, beslaan we de hele markt. Cridea, ons eigen merk, is gericht op deurbeslag in roestvrij staal, al dan niet gepoederlakt.

Finterio is voortdurend op zoek naar innoverende producten. We bezoeken internationale beurzen om de vinger aan de pols te houden en om ons aanbod verder te verfijnen. We nemen zelf ook deel aan nationale beurzen en streven ernaar een moderne, toekomstgerichte onderneming te zijn. Daar plukken onze agenturen en klanten mee de vruchten van!

Lees meer