Finterio: innovatie voor elk interieur


Als agent/importeur van deur- en raambeslag, meubelbeslag, schuifdeursystemen, interieurafwerking en shopfitting richt Finterio zich specifiek tot de vakhandel. We bieden ook advies en ondersteuning aan de aannemer en architect. Ons bedrijf, gevestigd in Wevelgem, vertegenwoordigt diverse Europese topfabrikanten en gaat prat op een sterk uitgebouwd productassortiment.

In ons magazijn beschikken we over een ruime voorraad. Op die manier zorgen we voor een vorm van voorraadbeheer voor onze klanten. Wij begrijpen immers heel goed dat de vakhandel onmogelijk alles in voorraad kan houden. Vandaar dat wij deze taak voor een deel overnemen en vanuit ons magazijn onze klanten snel en flexibel – dat betekent binnen 1 à 2 werkdagen - kunnen beleveren.

Met onze internationale topmerken, bijna allemaal exclusief door Finterio verdeeld in België, beslaan we de hele markt. Sinds 2007 hebben we met Cridea ook ons eigen merk, dat zich toespitst op deurbeslag in roestvrij staal (inox). Dit is een assortiment met een competitieve prijs/kwaliteitsverhouding, zonder evenwel aan kwaliteit in te boeten. De steevast toenemende vraag naar de producten van Cridea toont aan dat we hiermee aan een vraag uit de markt beantwoorden.

Finterio is voortdurend op zoek naar innoverende producten. We bezoeken internationale beurzen (SICAM, MADE Expo, Eisenwarenmesse) om de vinger aan de pols te houden en om ons aanbod verder te verfijnen. We nemen zelf ook deel aan nationale beurzen (Architect@Work, Polyclose, Pro@Work, Archi Top Event) en streven ernaar een moderne, toekomstgerichte onderneming te zijn. Daar plukken onze agenturen en klanten mee de vruchten van!

Wil je meer weten over het aanbod en de diensten van Finterio? Neem dan gerust contact met ons op!